dusza złomiarza to mało powiedziane.
jakby tego było mało , to na codzień pracuję w hucie stali na wydziale, który właśnie przygotowuje złom do pieca!!!!
oj nie raz płakałem nad samochodem lub traktorem, lub ich kawałkami :):) :(:(
witam jeszcze raz. Jeszcze raz ponieważ w zeszły piątek kupiłem kolejny sprzęt .Zielony SLR 97r od naszego kolegi z forum, było ogłoszenie na giełdzie. Pozdrawiam serdecznie poprzedniego właściciela.
Ogólnie jest lepszy od mojego Vigora. Oba hulają , sam jeszcze nie wiem , którego w co przerobię;)
i zrobiłem tak;
nowe zielone SLR rozebrałem do naga a następnie ubrałem w ciuchy niebieskiego Vigra. Silnik jest srebrny bez puszki mocy to nawet fajnie wygląda . Nie ma prędkościomierza - wygląda fajnie klasycznie i hula nieźle. Zielony kolor nie pasuje mi do motoru, ponadto kształt baku SLR jest straszny tak jak i kanapa - mogę komuś odstąpić jak potrzebne
Natomiast goły Vigor jest obecnie ubierany w karoserie od mojej XL 500 - czerwono żółte acerbis. dodatkowo mam koła i lagi od dominatora. Silnik czarny a więc tak jak w XL.
Silnika
XL 500 boje się tykać bo jeszcze mnie noga boli, ale zapewne silnik XL 500 w przyszłości trafi do ramy JUNAKA M10 350.
Jakieś fotki może wkleję później
pozdrowienia dla zimowych motaczy piwnicowych i garażówych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum